Köszöntő

A BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar Hallgatói Képviseletének legnagyobb rendezvénye az évente megrendezésre kerülő Vegyésznapok.

Plakát

plakat

Program

banner

Támogatók

vodafone TVKmerckhirossoproni kalinkapepsi redbullsnickers eisprowristland

Facebook

facebook

Archívum

Vegyésznapok – Borozó

2011.04.06. 17:35 Antal Dávid

borozo

Vegyésznapok alatt számtalan lehetőség van a szórakozásra. A Show’s Sonkán a haverokkal együtt versenyezhetsz a fődíjért, a Vegykonyhában egyetemista barát árakkal várnak egy finom ebédre, a Kávézóban pedig forró italokkal és édességgel várnak. Itt kipihenhetitek az előző este fáradalmait.

De amikor lemegy a Nap, azon gondolkodsz, hogy hol tudnál bemelegíteni a következő bulira? Esetleg túl zsúfolt a Csocsó Klub? Vagy csak szereted a jó borokat? Akkor mindenképp a Borozóban a helyed. Hogy mivel várunk? Minőségi borokkal, zsíroskenyérrel és élőzenével. Az utóbbi években a Borozóban lépett fel a méltán népszerű Szezon együttes, akik a héten igazi mulatóvá varázsolják a Borozót.

Tehát ha Vegyésznapok, akkor Borozó, ahol korrekt árakkal és színvonalas kiszolgálással várunk mindenkit!

Szólj hozzá!

Címkék: borozó vegyésznapok

A bejegyzés trackback címe:

https://vegyesznapok.blog.hu/api/trackback/id/tr12805069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása