Köszöntő

A BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar Hallgatói Képviseletének legnagyobb rendezvénye az évente megrendezésre kerülő Vegyésznapok.

Plakát

plakat

Program

banner

Támogatók

vodafone TVKmerckhirossoproni kalinkapepsi redbullsnickers eisprowristland

Facebook

facebook

Archívum

Vegyésznapok Nyereményjáték

2011.03.31. 16:20 Antal Dávid

Április 1-én 12:00-kor indul a Vegyésznapok Nyereményjáték.

A játék keretében itt a honlapon felteszünk minden nap 12:00-kor 5 db kérdést az idei és korábbi Vegyésznapokról. Minden nap, a legtöbb helyes választ beküldők között kisorsolunk 1 db hetijegyet a Vegyésznapokra és 1 db Vegyésznapokos pólót. Ezeken kívül naponta kisorsolunk értékes nyereményeket a válaszadók között, de ezeket csak a kérdések közzétételekor jelentjük be. A napi kérdésekre a következő nap délig lehet válaszolni. A nyerteseket a következő napon közzétesszük, szintén itt a honlapon.

A játék április 1-én 12:00-kor indul és április 11-én délben ér véget. Összesen 10 forduló lesz, minden egyes fordulóban 5 kérdéssel. Minden egyes helyes válasz 1 pontot ér. A pontok összeadódnak, aki a játék végén a legtöbb ponttal rendelkezik elnyeri a fődíjat. Továbbá díjban részesül még a második és harmadik legtöbb helyes választ adó is. Pontegyenlőség esetén a díjak szétosztásáról a Vegyésznapok szervezőbizottság dönt.

Fődíj:

  • I. helyezés: 5.000 Ft-os italutalvány + 1 Vödör 33° C Party-n
  • II. helyezés: 3.000 Ft-os italutalvány + 1 Vödör 33° C Party-n
  • III. helyezés: 1.000 Ft-os italutalvány + 1 Vödör 33° C Party-n

Az utalványokat a Vegyésznapok ideje alatt lehet beváltani.

Részvételi feltételek: A játékon csak Karunk hallgatói vehetnek részt. Minden egyes nap a válaszok leadásakor meg kell adni a játékos nevét, Neptun kódját és e-mail címét. Egy személy, egy fordulóban csak egyszer adhat le válaszokat, más nevében játszani tilos. Aki a részvételi feltételeket megszegi kizárható a játékból. A nyeremények átvételéről e-mailben adunk tájékoztatást.

Problémás esetekben a Vegyésznapok szervezőbizottság dönt.

A nyereményjátékkal kapcsolatos kérdéseket ide küldjétek: antal.david@vegyeszhk.hu

Szólj hozzá!

Címkék: nyereményjáték vegyésznapok

A bejegyzés trackback címe:

https://vegyesznapok.blog.hu/api/trackback/id/tr532785726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása